Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard transformeert zaterdag 11 februari in het ‘Heartbreak Rock ’n Roll Hotel’ voor iedereen met liefde voor de muziek van Elvis en voor dansen. The Explosion Rockets en de grote Elvis tribute artist Ciaran Houlihan maken er een wervelende show van, met muziek variërend van prachtige ballads tot aan swingende rock 'n roll.

Ciaran Houlihan is Elvis tribute artist uit Dublin en heeft in de afgelopen 15 jaar wereldwijd vele onderscheidingen gewonnen. Zijn gouden stem wordt gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart. The Explosion Rockets is al tweemaal uitgeroepen tot ‘Beste Rock and Roll Band van Nederland’ door het tijdschrift ‘The Jubop’. Er zijn voldoende zitplekken in de feestzaal, maar stilzitten zal toch bijna onmogelijk zijn.

Het Heartbreak Rock ’n Roll Hotel begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Kaarten kosten 29 euro en inclusief 'onbeperkt proeven' diner 59,95 euro. Er is ook een arrangement met diner, overnachting en ontbijt. Meer info en kaarten via elvisinconcert.nl.
Pin It
Bekeken: 869x