De lifeguards van Reddingsbrigade Dijk en Waard hebben een herinneringsmunt gekregen, als blijk van waardering voor hun inzet tijdens de overstromingen in juli 2021. Zij kregen die munt van de Nationale Reddingsvloot uit handen van burgemeester Ronald Wortelboer van gemeente Stede Broec.

Op 13 en 14 juli 2021 viel er in Zuid-Limburg, de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel extreem veel regen. Rivieren overstroomden of dreigden buiten hun oevers te treden. In de nacht van 14 op 15 juli werd de Nationale Reddingsvloot (NRV) dan ook door Veiligheidsregio Zuid-Limburg gevraagd om met spoed bijstand te verlenen. Een massale mobilisatie door heel het land was het gevolg. Vanzelfsprekend gaven ook de lifeguards van Dijk en Waard gehoor.

Een grote natuurramp voltrok zich, maar mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers werd het mensenleed zoveel mogelijk beperkt.
Pin It
Bekeken: 1110x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/