Twee medewerksters van Restaurant Bij Rembrandt in Heerhugowaard hebben er zaterdag voor gezorgd dat drie jonge fietsendieven zijn opgepakt. De eigenaresse heeft haar fiets later met hulp van een andere medewerker teruggevonden. Haar fiets stond bij de skatebaan, niet op slot. Vermoedelijk was zij zelf vergeten haar fiets op slot te doen.

Een vrouw ontdekte rond 22:30 uur dat haar fiets op het Coolplein werd gestolen door drie jonge jongens, laat politiewoordvoering weten. De Italiaanse vrouw ging snel naar Restaurant Bij Rembrandt en kon aan twee medewerksters duidelijk maken wat er aan de hand was. Het tweetal belde de politie en ging achter de jongens aan. Agenten gingen ook in achtervolging en hebben de fietsendieven te pakken weten te krijgen. "Hun gegevens zijn genoteerd. Vanwege een spoedmelding is het daarbij gebleven. Zij zullen ongetwijfeld nog worden gehoord", laat de politiewoordvoerder weten.

De drie jongens hadden hun buit niet meer bij zich toen ze werden aangehouden. Een andere medewerker van het restaurant heeft met de vrouw gezocht en haar fiets, niet op slot, gevonden bij de skatebaan.
Pin It
Bekeken: 3066x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/