Het Openbaar Ministerie (OM) gaat oud-wethouder Jan-Willem de Boer van Heerhugowaard niet vervolgen vanwege een beledigende Tweet. Vorige maand deed fractievoorzitter Carmen Bosscher van BVNL aangifte tegen De Boer. De oud-wethouder en ereburger van Heerhugowaard reageerde op een voorstelvideo van Bosscher dat je met fascisme geen kennis hoeft te maken. Volgens het Openbaar Ministerie is de tweet 'geen strafbare belediging'.

"We geven hiermee groen licht aan mensen die nog een stap verder willen gaan", zegt Bosscher in een reactie tegen Dijk en Waard Centraal. "Iedereen mag alles vinden, maar hiermee wordt wel een bepaald klimaat veroorzaakt."

Voor de fractievoorzitter van BVNL is het niet zozeer een tegenvaller dat de aangifte geen gevolgen heeft, maar steekt de houding van Dijk en Waard wel. "De tweet heeft dagenlang online gestaan op het Twitteraccount van de raad. Er kwam geen reactie van de gemeente en daardoor heb ik me erg alleen gevoeld."
Pin It
Bekeken: 1221x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/