De eerste paal voor kindcentrum De Nieuwe Draai in Heerhugowaard werd woensdagochtend geslagen door wethouder Annette Groot. Dat gebeurde onder toeziend oog van de bijna 140 kinderen die het huidige tijdelijke kindcentrum bezoeken. Ze vulden een tijdscapsule met tekeningen en verhalen, die onder de vloer aan de fundering wordt opgehangen.

In nieuwbouwwijk De Draai wordt volop gebouwd en dat gaat de komende tijd zeker niet veranderen. Volgens de planning komen er uiteindelijk 2.700 woningen in de Heerhugowaardse wijk. Het is de bedoeling dat het integraal kindcentrum (met ruimte voor onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang, red.) meebeweegt met de wijk. Zo kan het gebouw worden verkleind of vergroot als dat nodig is.

Het kindcentrum zal in eerste instantie plek bieden voor driehonderd kinderen en in fase 2 wordt er ruimte voor nog eens honderd leerlingen bijgebouwd. Naar verwachting wordt de nieuwbouw eind juli opgeleverd en kunnen de eerste kinderen vanaf volgend schooljaar in het gebouw terecht.

Recent stelde het college van Dijk en Waard, met een mandaat van de gemeenteraad, nog een aanvullend krediet van 715.000 euro beschikbaar voor de bouw van het Heerhugowaardse kindcentrum. De bouwkosten stegen flink en, zo stelde het college van burgemeester en wethouders, dat het niet mogelijk was om ergens in het project te bezuinigen.

Pin It
Bekeken: 1014x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/