De overleden man die zaterdag in het kanaal langs de N242 in Heerhugowaard werd gevonden is 79-jarige Ruud Vlug, de molenaar van de 'Molen van Zwaantje' vlakbij. Dit meldt het NHD. De wieken van de poldermolen zijn in de rouwstand gezet.

Het is nog niet duidelijk hoe Ruud Vlug precies is overleden. Feit is dat hij zijn auto altijd langs de N242 parkeerde, aan de overzijde van het kanaal. De Molen van Zwaantje, formeel Molen D Polder Geestmerambacht, is niet goed bereikbaar via de dijk tussen het kanaal en het Oosterdel. Met een bootje voer hij naar zijn auto en weer terug. Er is geen indicatie dat Vlug overleed door een misdrijf, aldus de politie.

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is eigenaar van Molen D. Molenaars van de andere achttien molens in eigendom is gevraagd om hun wieken ook in de rouwstand te zetten. (foto: Quistnix / Wikipedia)
Pin It
Bekeken: 10637x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/