De gevel van het entree -en tentoonstellingsgebouw van Museum BroekerVeiling krijgt een grondige opknapbeurt. De rond 150 glazen panelen worden verwijderd en gereinigd omdat er algengroei op is ontstaan, ondanks dat ze hiertegen bestand zouden moeten zijn. Verder krijgt het hout onder de platen een schilderbeurt en worden er nieuwe bevestigingsbeugels op gemonteerd, zodat de glazen panelen steviger kunnen worden bevestigd.

Ondertussen krijgt ook de rondvaartboot een opknapbeurt. De boot ligt bij Scheepswerf Bocxe in Delft en is op dit moment compleet gestript. Wanneer het toeristische seizoen begint, is het vaartuig weer helemaal spik en span gemaakt én voorzien van elektrische aandrijving. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook stiller.
Pin It
Bekeken: 1937x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/