Een informatiemarkt over de ontwikkelingen in het Heerhugowaardse Stationsgebied wordt maandag 6 februari gehouden in Heer Hugo. Geรฏnteresseerden zijn van 18:30 tot 21:00 uur welkom in het hotel-restaurant aan de Gildestraat 2 in Heerhugowaard.

De komende jaren gaat het Stationsgebied ingrijpend veranderen. Zo komen er heipalen in de grond voor verschillende woningbouwprojecten, gaat de infrastructuur op de schop en komt er een langverwachte spoorondertunneling op de Zuidtangent.

Tijdens de inloopavond wordt onder meer informatie gegeven over de aanleg van het nieuwe gemaal langs de N242. "En ProRail komt uitleg geven over het verwijderen van het derde spoor bij NS-station Heerhugowaard", schrijft Dijk en Waard in een bericht. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 1522x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/