De Heerhugowaardse postzegelvereniging houdt zondag 29 januari een gratis ruildag voor verzamelaars. De postzegel- en muntenbeurs wordt tussen 10:00 en 12:00 uur gehouden in Café De Swan. Om 13:00 uur start een veiling van postzegelbenodigdheden.

Ruilen is zegel tegen zegel en als dat niet lukt wordt meestal vijf cent betaald, schrijft de postzegelvereniging. "En daarnaast zijn er vanuit de vereniging stuiver- en dubbeltjesboeken. Voor vijf of tien cent kunnen geïnteresseerden hier een zegel uithalen."

De veilig van allerlei postzegelbenodigdheden zoals verschillende mappen start om 13:00 uur. Tussen 10:00 en 12:00 uur kunnen de veilingstukken worden bekeken en ook via internet is te zien wat geveild gaat worden. Meer informatie: postzegelverenigingheerhugowaard.jouwweb.nl.
Pin It
Bekeken: 913x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/