Zondag 29 januari wordt vanaf 14:00 uur de voorstelling Jewish Jazz gespeeld in Het Oude Gemaal. In Jewish Jazz neemt Mirjam van Dam het publiek mee naar het New York van de jaren twintig en dertig.

Het is de tijd dat Joodse immigranten, vluchtelingen uit Rusland en omstreken, zich in โ€˜Tin Pan Alleyโ€™ ontpopten als componist, liedjesschrijver en artiest. In de hoogtijdagen van de jazz droegen zij eraan bij om Broadway en Hollywood met hun theaters en muziekfilmindustrie op de kaart zetten. Daarbij werkten zij samen met zwarte musici, wat in die tijd niet vanzelfsprekend was.

Jewish Jazz volgt het spoor van deze ontwikkelingen aan de hand van biografieรซn, anekdotes en muziek van onder meer George en Ira Gershwin, Irving Berlin, Artie Shaw, Benny Goodman. Kaartjes zijn voor 20 euro per stuk te koop bij Het Oude Gemaal.
Pin It
Bekeken: 969x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/