Spelletjes, muziek en vooral veel monsters. Zondag 12 februari lopen bezoekers tijdens de themadag 'Think Strange' een fantasiewereld binnen bij Cool kunst en cultuur.

Net zoals in de serie kunnen bezoekers het 'Hawkins lab' en de wereld van de 'Upside Down' verkennen. Leer de melodielijn spelen van ‘Running up that hill’ tijdens de Synthesizer Session en ontsnap van 'Vecna'.

Het programma is opgesplitst in twee tijdsdelen. Zo kunnen jongeren tot en met 17 jaar van 14:00 tot 17:00 uur in het Heerhugowaardse theater terecht en zijn jongeren vanaf 18 jaar van 18:00 tot 21:00 uur welkom. Deelname kost 10 euro. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 1172x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/