De gemeenteraad van Dijk en Waard wil dat er een andere beloning komt voor jongeren die kerstbomen inzamelen. Dit jaar konden alleen jongeren in de voormalige gemeente Langedijk kerstbomen inleveren. Zij kregen geen geld, maar een lootje waarmee ze een waardebon konden winnen.

Volgens raadslid Karin van der Vliet van Lokaal Dijk en Waard is het niet de bedoeling dat jongeren die veel bomen hadden ingezameld een vergoeding misliepen, terwijl jongeren in andere gemeenten vijftig cent per boom kregen.

Ze diende een motie in, die met algehele stem werd aangenomen. De raad wil dat het college onderzoekt welke alternatieve wijze van beloning de beste stimulans is om kerstbomen in te zamelen.
Pin It
Bekeken: 974x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/