Een automobilist is dinsdag op de N242 in Alkmaar bij toeval betrapt op het begaan van een hele rits verkeersovertredingen.

Een motoragent met lasergun klokte de man op gecorrigeerd 107 km/u waar hij maar 80 km/u mocht rijden. Maar dat bleek bij zijn staandehouding lang niet het ergste. De bestuurder reed met een verlopen rijbewijs in een auto zonder APK keuring en was ook nog eens onder invloed van zowel cannabis als cocaïne.

De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar door een arts bloed is afgenomen voor verder onderzoek. (foto: Verkeersagent Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 10979x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/