De politie zoekt nog steeds naar de eigenaren van twee sieraden, die in december zijn gevonden tijdens een onderzoek naar een reeks woninginbraken in Dijk en Waard. De sieraden werden aangetroffen bij twee verdachten, een 36-jarige inwoner en een 30-jarige man uit Zaanstad. Het tweetal zit nog steeds in voorarrest.

Het ene sieraad is een medaillon met daarin een oude portretfoto, het andere  een polskettinkje met de naam 'Jaidy' erin gegraveerd. Vermoedelijk beide van goud. Helaas zijn de foto's van de politie onscherp, maar sieraden zijn wel goed herkenbaar.

De eigenaar / eigenaren van de twee sieraden zijn nog niet achterhaald. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Heerhugowaard via 0900-8844. Het zaaknummer is 2022236883.
Pin It
Bekeken: 1933x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/