Onder andere Broederliefde, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer en Bizzey staan tijdens de aankomende editie van Popweekend Dijk & Waard op het podium. Het festival dat gehouden wordt op het terrein van ijsbaan 't Kruis staat gepland voor 12 en 13 mei.

"Vorig jaar was een jaar waarin we het evenement een boost hebben geprobeerd te geven", schrijft de organisatie, "En dat is gelukt. Dit jaar gaan we verder met een nog aantrekkelijkere line-up en proberen de kinderziektes uit het festival te halen."

De volledige line-up is te lezen op popweekenddijkenwaard.nl. De kaartverkoop start woensdagavond 1 februari om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1649x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/