Boven het Noordzeekanaal in Noord-Holland zijn afgelopen jaar tweeënhalf keer zoveel muskusratten gevangen. In 2022 ging het om 3.311 muskusratten, 2.060 meer dan het jaar ervoor.

De waterschappen hebben bijna vierhonderd gespecialiseerde bestrijders in dienst. De bestrijding van de muskusrat is nodig omdat de beesten holen en gangen graven in dijken en daarmee schade toebrengen aan waterkeringen en oevers. De verschillende waterschappen hebben als doel dat er in 2034 minder dan 500 muskusratten per jaar worden gevangen, maar zo ver zijn ze nog niet. Naar verwachting blijft het aantal gevangen muskusratten de komende tijd nog hoog. (foto: Unie van Waterschappen)
Pin It
Bekeken: 1765x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/