De gemeente Dijk en Waard, woningcorporatie Woonwaard en Woonstichting Langedijk realiseren dit jaar in korte tijd een nieuwe buurt in Heerhugowaard. Het project De Klamp aan de Krusemanlaan telt 79 sociale huurwoningen, die voor de zomer worden opgeleverd.

Complete gevels en vloeren worden gemaakt in de fabriek en eenmaal op locatie als een boekenkast in elkaar gezet. De 59 appartementen en 20 eengezinswoningen in het Heerhugowaardse project De Klamp worden modulair gebouwd. "Hierdoor kunnen we in hoog tempo 79 woningen realiseren", vertelt wethouder Nils Langedijk. "De vraag naar huizen is groot en daarom willen we de komende jaren veel bouwen."

De woningen zijn gasloos en worden voorzien van een duurzame verwarmingsinstallatie. En dan ook nog met zonnepanelen op het dak, wordt het een toekomstbestendige buurt met duurzame woningen. "Het is ons gelukt om hier in hele korte tijd mooie woningen te realiseren", zegt Nicole van Wijk, bestuurder Woonwaard. De corporatie gaat de 59 houten appartementen verhuren. Ook Tim van Ruiten van Woonstichting Langedijk, die de eengezinswoningen gaat verhuren, is blij met het project: "Heel goed voor woningzoekenden dat er deze zomer nieuwe huurhuizen beschikbaar komen."
Pin It
Bekeken: 2255x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/