De provincie werkt niet alleen aan de veiligheid van provinciale wegen, maar stelt jaarlijks ook een subsidiepot beschikbaar voor het verbeteren van lokale wegen en fietspaden. Vorig jaar stak de provincie 14,5 miljoen euro in gemeenteplannen voor lokale wegen en fietspaden. Daarvan ging 4 miljoen euro naar zeven projecten in regio Alkmaar. Moet gezegd worden dat Castricum, dat voor de provincie ook onder deze regio valt, 1 miljoen euro kreeg voor de doorfietsroute die Castricum en Alkmaar verbindt.

Gedeputeerde Jeroen Olthof: "Verkeersveiligheid heeft continu onze aandacht, want elk verkeersslachtoffer is er één te veel. De provincie ondersteunt daarom ook in 2023 lokale projecten die de wegen verkeersveiliger maken en de regionale bereikbaarheid voor fietsers verbeteren."

Dit jaar stelt de provincie 14 miljoen euro beschikbaar voor gemeenten om lokale wegen en fietspaden te verbeteren. Gemeenten kunnen een subsidieaanvraag doen. 

Pin It
Bekeken: 2244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/