Een scooterrijder is zaterdag rond 19:00 uur vol op een paaltje op de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude gereden. Het ongeluk gebeurde bij de wegversmalling tegenover de Vomar. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis afgevoerd.

Hoe het komt dat de scooterrijder de paal bij versmalling ramde is niet duidelijk. Zijn scooter is in ieder geval aan gort. De weg lag bezaaid met brokstukken en de motor lekte vloeistof. De politie heeft het voertuig meegenomen, vermoedelijk om te kijken hoe hard het ding kan rijden. De weg was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval en de afhandeling. (foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 3249x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/