Afgelopen week is gestart met het aansluiten van het stationsgebied van Heerhugowaard op het warmtenet. Mevrouw Kuiper was als eerste aan de beurt. Cornel de Koster, manager vastgoedbeheer van Woonwaard, kwam bij haar langs met een bloemetje en daarna draaide ze zelf de kraan van haar warmte-unit open.

Met de feestelijke gelegenheid wordt een periode van ruim een half jaar met werkzaamheden afgerond. Er werden warmteleidingen in straten gelegd, en leidingen naar iedere woning apart. Bij elkaar zullen 181 woningen in het Stationsgebied worden aangesloten op het warmtenet van HVC. (foto's: Woonwaard)

 

 
Pin It
Bekeken: 1026x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/