De politie heeft de afgelopen weken geen enkele tip binnengekregen over de moord op Heerhugowaarder Salvatore Nicolosi. In een ultieme poging om de 25 jaar oude moord op te lossen zette de politie sociale media in.

"We verwachtten niet dat de zaak opgelost zou worden", vertelt politiewoordvoerder Erwin Sintenie aan Dijk en Waard Centraal. "Maar we wilden de moord nog eens onder de aandacht brengen en ook vertellen dat de dader nooit is gepakt."

Het nieuwe jaar is nog maar twee dagen oud, wanneer Salvatore Nicolosi op 2 januari 1998 voor het laatst gezien wordt in Heerhugowaard. Die avond zegt hij tegen zijn vrouw dat hij even weg moet voor een afspraak. Ze ziet hem nooit meer terug.

De volgende dag geeft mevrouw Nicolosi haar man op als vermist en weer een dag later wordt hij gevonden. De Heerhugowaarder is vermoord en na zijn dood is zijn lichaam in brand gestoken. Tot op de dag van vandaag loopt zijn moordenaar vrij rond. In een ultieme poging om de moord op te lossen plaatste de politie twee weken geleden een bericht op sociale media: "Geef alstublieft door wat u weet. Hiermee helpt u de vrouw en kinderen van Salvatore om het verlies te verwerken."

Het is niet strafbaar om lange tijd informatie achter te houden over een misdrijf. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunnen tips doorgegeven worden via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 2019x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/