Een hardloopster is dinsdagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Braken in Obdam. De vrouw werd rond 06:30 uur op de parallelweg van de N194 geschept door een auto. Twee ambulances en een traumahelikopter waren opgeroepen voor de hulpverlening. Onder begeleiding van de trauma-arts is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het stuk weg waarop de hardloopster werd aangereden is onverlicht, maar wat er precies gebeurde is niet duidelijk. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Pin It
Bekeken: 2956x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/