Remco Bosma is donderdag beëdigd tot dijkgraaf van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, gevestigd in Heerhugowaard. De beëdiging vond plaats tijdens een bijzondere vergadering van het algemeen bestuur en werd verricht door de commissaris van de koning in Noord-Holland. Bosma volgt Luc Kohsiek op.

De 51-jarige Remco Bosma (VVD) werd in Breda geboren en begon zijn loopbaan als ingenieur bij het Hoogheemraadschap van de Uitwaterende Sluizen in Kennemerland en West-Friesland, dat in 2003 opging in het huidige waterschap. Daarna was hij lid van provinciale staten in Flevoland en kortstondig lid van de Tweede Kamer. Ook was hij in 2017 en 2018 lid van de gemeenteraad van Noordoostpolder. Sinds januari 2019 was hij burgemeester van gemeente Bladel, gelegen aan de Belgische grens.

In zijn inauguratiespeech refereerde Bosma naar de herdenking van de Watersnood van 1953 eerder deze week en de indringende documentaires hierover, en zei hij: "We zijn nog niet klaar, misschien wel nooit. De belangrijke rol van waterschappen van bij het leefbaar houden van Nederland wordt steeds meer erkend". Bosma sprak zijn waardering uit voor de manier waarop Hollands Noorderkwartier samenwerkt met gemeenten, inwoners, agrariërs en bedrijven. (foto: HHNK / Arnold van der Zee)
Pin It
Bekeken: 682x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/