Een motoragent heeft zaterdag een automobilist en de bestuurder van een brommobiel vanwege wietgebruik van de weg gehaald in Heerhugowaard en Alkmaar.

Een motoragent kwam net van een verkeersongeval, toen hij op de Westerweg (N242) een sterke henneplucht rook. De wietlucht kwam vanuit de auto voor hem, dus besloot hij de bestuurder ervan staande te houden en te controleren. De speekseltest wees uit dat hij inderdaad onder invloed was van cannabis. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Voor verder onderzoek is daar bloed afgenomen door een arts.

's Avonds hield diezelfde motoragent in Alkmaar nog iemand aan vanwege rijden onder invloed van cannabis. Deze keer ging het om de bestuurder van een brommobiel. Ook deze persoon is meegenomen voor afname van een bloedmonster. Tot slot hield de agent nog iemand onder invloed van drank aan.
Pin It
Bekeken: 3430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/