De gemeente Dijk en Waard heeft de overeenkomst met SSL opgezegd. Al jaren beheert en exploiteert de Stichting Social Leisure verschillende accommodaties in Langedijk, waaronder het zwembad in Sint Pancras. Als het aan de gemeente ligt worden de accommodaties vanaf volgend jaar in heel Dijk en Waard door één organisatie beheerd.

Het college wil de overeenkomst met SSL beëindigingen en de subsidie stopzetten. Mede omdat financiële gegevens zouden ontbreken en documenten over 2021 niet beschikbaar zouden zijn.

In een reactie laat SSL weten zich niet bij de beslissing neer te leggen. Volgens de organisatie kan de gemeente het contract niet zomaar opzeggen en zijn de gevraagde stukken tijdig aangeleverd.
Pin It
Bekeken: 1934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/