Op verschillende plekken in de regio Alkmaar is maandag maar weinig te merken van de afgekondigde staking. Ongeveer de helft van de bussen rijdt gewoon, vertelt woordvoerder Rick de Vries van Connexxion aan Streekstad Centraal. Reizigers kunnen tot en met vrijdag te maken krijgen met de gevolgen van de staking. "Tot dusver valt het mee, maar het is en blijft een momentopname."

Want zo stelt De Vries: "Als deze dienst afgelopen is, start weer een nieuwe groep chauffeurs. We kunnen moeilijk voorspellen wat zij gaan doen."

Chauffeurs in het streekvervoer staken na een oproep van vakbond CNV. Volgens de bond is het besluit om te staken genomen nadat werkgevers niet hadden gereageerd op een ultimatum. Vorige maand nog riep FNV ook al personeel op om twee dagen het werk neer te leggen. "En het is onduidelijk of het hierbij blijft", benadrukt De Vries. "Hopelijk komt er snel een oplossing."
Pin It
Bekeken: 2816x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/