De provincie Noord-Holland start in april met een online inwonersraadpleging, waarbij deelnemers keuzes over het landelijk gebied krijgen voorgelegd. Met de uitkomsten van de enquête worden onder meer de stikstofplannen uitgewerkt.

"De opgaven in het landelijk gebied zijn van ons allemaal", benadrukt gedeputeerde Esther Rommel. "We willen dat iedereen kan bijdragen aan hoe ons landelijk gebied eruit gaat zien."

Tijdens de conferentie 'Samen op koers naar het landelijk gebied' gaf Noord-Holland afgelopen week een eerste aftrap voor de ontwikkeling van plannen. Naast deze conferentie voert de provincie gesprekken met betrokken partijen, ondernemers en inwoners. "Er volgen nog meer gesprekken, en ook de uitkomsten van de inwonersraadpleging spelen een belangrijke rol.”

De online inwonersraadpleging zal deelnemers verschillende keuzes rondom het landelijk gebied voorleggen. Het Provinciaal Programma Landelijk Gebied is het gebiedsprogramma waarin de natuur-, water- en klimaatdoelen worden beschreven. Vanuit het Rijk komen er doelstellingen met betrekking tot CO2-uitstoot en de bodem en waterkwaliteit bij. De concrete doelstellingen zijn nog niet allemaal bekend. Wel is duidelijk dat de maatregelen uiteindelijk vooral in de gebieden worden bedacht en uitgevoerd.

Pin It
Bekeken: 1943x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/