De kantine is dicht, de douches zijn uit en verder gebeurt er weinig bij het clubgebouw aan De Vork in Heerhugowaard. Het bestuur van sv-WMC heeft besloten om te stoppen met de Heerhugowaardse voetbalclub. Volgens het bestuur kampt de club al jaren met een teruglopend ledenaantal. "En daarnaast hebben we te maken met stijgende energiekosten", vertelt voorzitter Loek van Hinsberg aan Dijk en Waard Centraal. "Het laatste kwartaal moesten we 3.600 euro extra aan gas betalen. Dat is gewoon niet op te brengen."

Afgelopen week stapte al de vaste selectie op en, zo erkent ook Van Hinsberg, de hoge energiekosten zijn niet de enige reden waarom sv-WMC stopt. "Er speelde de laatste jaren gewoon veel. Door corona zijn veel leden weggelopen, we zitten op een niet zo'n lekkere locatie en daarnaast hebben we in 2019 ook al een herstart gemaakt."

Voor Van Hinsberg is het een hard gelag om tegen de trouwe leden te moeten zeggen dat de club stopt. "Na 48 jaar doet dit zeer. Vooral de trouwe leden en de gehandicapte sporters hebben er moeite mee. Ze keken zo uit naar het sporten en dat is nu voorbij. Samen met de gemeente zijn we nog aan het kijken of er een mogelijkheid is dat de drie G-teams een ander onderkomen krijgen."
Pin It
Bekeken: 2552x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/