Jeff Tesselaar had de leiding tijdens het NK Indoor Meerkamp in Apeldoorn, maar moest na een vervelende landing tijdens de warming up voor het polsstokhoogspringen de strijd staken. De 19-jarige atleet uit De Noord kan evengoed tevreden zijn. Hij vestigde alleen maar persoonlijke records, waaronder een machtige vertesprong van 7,70m. Daarmee schiet hij naar de negende plaats op de Nederlandse indoorranglijst allertijden.

Jeff startte de zevenkamp sterk met 7,04s op de 60m sprint. Daarna volgde de klapper van 7,70m, terwijl titelverdediger en favoriet Rik Taam uit De Rijp juist tegenviel. Daarna was het zaak om de verliezen zo klein mogelijk te houden. De lange Heerhugowaarder deed dat uitstekend met een beste kogelstoot van 13,78m en bij het hoogspringen leed hij met 1,94m helemaal geen verlies. De tweede dag startte hij sterk met 8,31s op de 60m horden, met de voor hem nog vrij nieuwe hordenhoogte van 1,067m.

Maar daarna ging het mis tijdens het inspringen bij het polsstokhoogspringen. Jeff landde naast de mat hard op zijn hak en die was daarna te pijnlijk om nog door te gaan. Een troost is wellicht dat Taam hem waarschijnlijk wel gepasseerd zou zijn dankzij een fantastische sprong van 5,15m, maar dan nog kon de tweede plaats hem bijna niet ontgaan. Ook op de afsluitende 1.000m was de titelverdediger sterk. Jeff startte op sokken en wandelde een stukje, anders gelden al zijn prestaties niet. (archieffoto: Zeb Tesselaar)
Pin It
Bekeken: 758x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/