Voor de tweede keer deze week heeft burgemeester Maarten Poorter van Dijk en Waard een gebouw gesloten vanwege een drugsvondst. Het gaat om een bedrijfspand aan de Marconistraat in Heerhugowaard.

"Er is daar een grote hoeveelheid hard- en softdrugs gevonden", schrijft de gemeente Dijk en Waard in een bericht. Het gebouw op bedrijventerrein De Zandhorst is voor zes maanden gesloten. Op grond van de Opiumwet kan de burgemeester een pand sluiten. Wel moet er dan een gevaar zijn voor verstoring van de openbare orde, zoals bij een aanslag of grote drugsvondst.

Eerder deze week sloot de burgemeester ook al een huis aan de Tritonlaan voor drie maanden. Volgens de gemeente ging het toen om de vondst van 'een grote hoeveelheid softdrugs.'

Gemeente en politie raden inwoners aan om melding te doen bij het vermoeden van criminele activiteiten, zoals het runnen van een hennepplantage. Dat kan bij de politie via 0900-8844 of bij spoed via 112. Anoniem kan ook via 0800-7000. (foto: Politie Heerhugowaard)

Pin It
Bekeken: 1469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/