Donderdag rond 18:00 uur is een auto dwars voor een vrachtwagen gekomen  op de Westerweg (N242) in Heerhugowaard. Hulpdiensten kregen melding van een ongeval met letsel, maar het is niet duidelijk of ambulancepersoneel uiteindelijk iemand naar het ziekenhuis heeft vervoerd.

Een automobilist op weg richting Alkmaar wilde na de kruising met de Zuidtangent voor een vrachtwagen langs invoegen. Dat ging mis. Zijn auto kreeg een tik, sloeg dwars op de weg en werd  en een stuk voortgeduwd. De Lancia werd ook nog tegen de vangrail gedrukt. Het zwaar beschadigde voertuig is afgevoerd.

"Ernstig stagnatie met de doorstroming en weer boze reacties richting de weginspecteur", voegt weginspecteur Albert toe aan zijn bericht over het ongeval. "Bedankt chauffeur goede reclame voor het bedrijf en je collega's". Wat hij daarmee bedoelt is echter niet duidelijk. Wellicht heeft de chauffeur enige schuld aan het ongeval. (foto: Weginspecteur Albert)
Pin It
Bekeken: 9641x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/