Het aantal inwoners in Dijk en Waard neemt de komende jaren toe. Dat betekent meer auto’s en dus ook meer behoefte aan parkeerplekken. Daarom is de gemeente eind vorig jaar gestart met het opstellen van een nieuw parkeerbeleid. Bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd om hun inzichten hierover te delen.

De afgelopen maanden is de parkeersituatie onderzocht in Dijk en Waard en nu wordt een participatietraject gestart. De gemeente organiseert in drie bijeenkomsten, om met elkaar van gedachten te wisselen over het toekomstige parkeerbeleid. Iedereen is welkom de avonden bij te wonen.

De participatiesessie voor het stadshart en het stationsgebied is woensdag 22 februari van 19:00 tot 21:00 uur in het gemeentehuis. De sessie voor de overige wijken in Heerhugowaard is woensdag 8 maart op dezelfde tijden in Ontmoetingscentrum De Brink, Middenweg 168. De sessie voor Langedijk is op woensdag 15 maart, in Museum BroekerVeiling, eveneens van 19:00 tot 21:00 uur

Voor deelname aan een of meerdere sessies is aanmelding gewenst. Dat kan tot twee dagen voor iedere bijeenkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne evengoed even aan te geven om welke sessie het gaat. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 2279x
https://ee.itk.ac.id/data/