In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Sportlaan in Zuid-Scharwoude. Even na middernacht schrokken de bewoners van de Sportlaan op van een harde knal en glasgerinkel. Toen ze poolshoogte gingen nemen bleek het raam van één van de woningen vernield te zijn. Daarop werd besloten de politie te bellen.

Bij aankomst zagen agenten er inderdaad een raam gesneuveld was. Omdat er mogelijk een explosief werd gebruikt is ook het Team Explosieven Verkenning ter plaatse gekomen. Die stelde vast dat er geen gevaar meer was voor de omgeving. Er zijn geen mensen gewond geraakt, maar er was dus wel  materiële schade.

De recherche doet onderzoek en er wordt gezocht naar getuigen. Naast forensisch onderzoek is er ook een digitaal buurt onderzoek gestart. Mensen die iets gezien of gehoord hebben of mogelijk beelden hebben waarop de explosie of de vlucht van een eventuele verdachte te zien is, wordt gevraagd zich bij de politie te melden.  Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 5092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/