Afgelopen weekend zijn opnieuw lachgasflessen gedumpt in Dijk en Waard. Politie en Handhaving kregen melding van gedumpte lachgascontainers op drie verschillende locaties: op de hoek van de Dijkstalweg en de Magnolialaan in Sint Pancras en langs de Oostdijk en de Schoutenbosweg in Heerhugowaard.

Op iedere locatie werden, net zoals afgelopen donderdag, tientallen grote en kleine lachgasflessen gevonden, laat politiewoordvoering weten. De gedumpte containers zijn meegenomen. Waar de lachgasflessen vandaan komen is niet duidelijk. Er is in ieder geval geen aangifte van diefstal gedaan. Er loopt dan ook nog geen onderzoek, maar de woordvoerder sluit niet uit dat de kwestie nog opgepakt worden als er meer informatie binnenkomt.

De politie roept eventuele getuigen van de dumpingen op om zich te melden via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. (foto: Wijkagenten Langedijk)
Pin It
Bekeken: 1208x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/