De inschrijving voor de Kunstroute Langedijk is geopend. Tot 15 maart kunnen kunstenaars zich aanmelden voor het evenement dat in het pinksterweekend - 27, 28 en 29 mei - wordt gehouden.

De kunstroute is op die dagen van 11:00 tot 17:00 uur te volgen en leidt langs de huizen van verschillende kunstenaars. Nieuw dit jaar is dat ook een vaartocht zal worden georganiseerd door Langedijk Waterrijk. Op een aantal eilanden in het Oosterdelgebied worden tijdens de kunstroute werken tentoongesteld.

Voor de mensen die niet thuis willen exposeren of van buiten Langedijk komen, is het mogelijk om op diverse locaties in Langedijk kunst te laten zien. GeΓ―nteresseerden kunnen zich via lieflangedijk.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden voor de route. Deelname kost 10 euro.
Pin It
Bekeken: 1169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/