Donderdagavond is even na 18:30 uur een ongeluk gebeurd op de kruising van de N242 met de Zuidtangent in Heerhugowaard. Een bestelbus en personenauto kwamen met elkaar in botsing. Door de klap kwam het busje op de zijkant terecht. Twee mensen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval werden diverse hulpdiensten opgeroepen, waaronder de brandweer en meerdere ambulances. Een medewerker van de ANWB reed net na het ongeval langs de kruising en heeft vervolgens een deel van de weg afgezet.

De dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie is opgeroepen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Vanaf Heerhugowaard was de provinciale weg richting Alkmaar urenlang afgesloten voor verkeer. (foto: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 6716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/