De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Om zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart spetterend door te komen, pakt zwembad Hoornse Vaart uit met extra's.

Zo wordt het 50-meterbad elke middag gevuld met een 15-meter lange stormbaan. En dat is niet het enige, want op de maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag is er gratis animatie. De kleintjes worden niet vergeten; voor hen is er een Experience Center in het Instructiebad.

Naast waterpret voor kinderen blijft het zwembad ook te bezoeken voor banenzwemmers. Vijf ochtenden per week is het 50-meterbad geopend om 07:00 uur en in de weekenden is het bad open om 09:00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma bestaande uit AquaFit, Aquajump, Aquakickboks, Aquajoggen, Aquarobics, FloatFit en Slag- & conditietraining.

Ook biedt het Alkmaarse zwembad op verschillende dagen in de voorjaarsvakantie extra zwemlessen aan op verschillende niveaus. Voor degene met minder geduld is er ook een snelcursus voor het B- en C-diploma te volgen.
Pin It
Bekeken: 3700x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/