Vandaag en morgen organiseert de Mimar Sinan Moskee in Heerhugowaard een braderie om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de natuurramp in Turkije en Syrië. Alle verdiensten en donaties zullen worden gedoneerd.

De braderie in de moskee aan de Van Teylingenlaan duurt op beide dagen van 13:00 tot 18:00 uur. Er worden allerlei producten aangeboden zoals parfums, Islamitische kunst, natuurproducten, sieraden, ramadan essentials en lekkernijen. Zondagmiddag is er van 14:00 tot 15:00 uur een veiling van luxe producten.
Pin It
Bekeken: 756x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/