Orchestre Partout geeft zondagmiddag 19 februari (morgen dus) een benefietconcert in Theater Cool, samen met meer dan 60 muzikanten van fanfare Hou en Trouw en van Accordeonorkest Dijk en Waard. De opbrengst van hun familieconcert 'Mundo Sonora!' gaat naar Giro555.

Een aantal orkestleden heeft familie en vrienden in het rampgebied in Turkije en SyriΓ«, dus zijn ze extra betrokken met het lot van de slachtoffers. Bovendien maken ze al sinds 2010 wekelijks muziek samen met bewoners van vijf AZC's, waaronder die in Heerhugowaard.

Speciaal voor Mundo Sonora! selecteerde het orkest haar mooiste liefdesliedjes uit SyriΓ«, Egypte, Iran en China. Ze zijn allemaal opnieuw gearrangeerd voor de muzikanten van Fanfare Hou en Trouw en het Accordeonensemble van Cool.

Mundo Sonora! begint zondag om 15:00 uur. Tickets via coolkunstencultuur.nl of telefonisch (tel. 072-5760955). Geld doneren mag natuurlijk ook. Het benefietconcert wordt mede mogelijk door gemeente Dijk en Waard, het VSB Fonds en Fonds voor Cultuurparticipatie. (foto: Frits de Beer)
Pin It
Bekeken: 953x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/