Het bestuur van FC Den Helder heeft vanwege de vechtpartij na een wedstrijd tegen SV Koedijk, het lidmaatschap van twee leden ontnomen. Spelers van beide teams en omstanders gingen vorige week zaterdag met elkaar op de vuist.

De Helderse club meldt dat nadat bestuursleden camerabeelden van de vechtpartij hebben gezien. Bij het incident raakten een 14-jarige voetballer van SV Koedijk en een 50-jarige man gewond. "De bewuste speler is geslagen en geschopt", vertelde Joost Schaub, voorzitter van SV Koedijk kort na de vechtpartij. "De jongen hoefde gelukkig niet in het ziekenhuis te blijven, maar zoals het eruit ziet heeft hij een flinke hersenschudding."

Volgens politiewoordvoerder Roderick de Veen hebben getuigen zich gemeld. "We zijn druk bezig met het onderzoek", vertelt hij tegen Streekstad Centraal. Eerder meldde de politie al dat er meerdere aangiften waren binnengekomen.
Pin It
Bekeken: 3246x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/