Vanwege een flinke opknapbeurt gaat Hefbrug Oterleek over de ringvaart van de Heerhugowaard zeven maanden dicht. De brug tussen de Huygendijk (N508) en Oterlekerweg krijgt een grote beurt. Niet alleen wordt het brugdek vernieuwd, ook wordt de brug klaargemaakt voor modernisering zodat deze in de toekomst op afstand te bedienen is. Zo krijgt de brug slagbomen en komen er hoge masten met camera's.

Vanaf oktober zal de brug niet meer toegankelijk zijn voor verkeer en de scheepsvaart. Naar verwachting zal de brug zeven maanden buiten gebruik zijn. Als tijdelijke vervanging komt er voor voetgangers en fietsers een pontonbrug. Automobilisten kunnen gebruikmaken van een omleidingsroute, die wordt aangegeven op borden.

Zodra duidelijk is wanneer de werkzaamheden precies van start gaan zal de provincie samen met de gebiedsaannemer een informatiebijeenkomst voor direct omwonenden organiseren.
Pin It
Bekeken: 3817x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/