We treffen ondernemer Ahmet Tutkun precies aan zoals hij mensen het liefst ziet; achter een laptop  met een bak koffie in zijn hand. Breed glimlachend komt hij op ons af en steekt meteen van wal: "Ik wil zzp'ers, studenten of thuiswerkers verenigen op één plek." En dat is niet alleen de droom van Ahmet, maar ook van zijn vrouw Tugce.

Zij is het die hun 'Workcafe' in het Stadshart van Heerhugowaard een Scandinavische inrichting gaf met de uitstraling van een een hippe koffiezaak. Maar dan wel in combinatie met een professioneel kantoor met flex werkplekken.  En uiteraard snel internet, belhokjes en vergaderruimtes.

Het ondernemend koppel runt samen een ontwerpbureau in branding en interieurdesign. "We wilden daarom in plaats van een 'standaard' kantoor een bruisende en inspirerende plek om ons kantoor te vestigen", zo laat Ahmet weten. Al snel werd duidelijk dat dit een lastige zoektocht was. Vanuit die ervaring concludeerde het duo dat waarschijnlijk meer ondernemers met hetzelfde probleem kampen en zo ontstond het idee voor het Workcafe.

Als eerste werd gezocht naar een locatie in Alkmaar, maar daar bleek het horecadeel voor vergunningsproblemen te zorgen: "De gemeente deed behoorlijk moeilijk over het cafédeel van onze formule. En omdat dat voor ons toch heel belangrijk was, gingen we verder om ons heen kijken en kwamen we in Heerhugowaard terecht. Hier was het geen probleem en we vinden het ook echt een fijne locatie. Parkeren doe je hier voor twee euro, waar kan dat nog? Met dat soort bedragen kun je mensen ook echt een café/flex werkplek bieden voor een uurtje." En voor wie langer wil werken hebben we  werkplekken met ergonomische stoelen, een bureau of een vergaderruimte. Natuurlijk met de mogelijkheid voor een bakkie koffie, een broodje of iets anders van de kaart.

De drempel om gebruik te maken van de werkplekken is laag. Door een QR-code te scannen meldt je je aan en na afloop check je uit bij de kassa. "Het doel van Workcafe is om een community te bouwen die ideeën uitwisselt, inspireert en aanstekelijk werkt op de productiviteit", wil Ahmet tenslotte nog kwijt.
Pin It
Bekeken: 1482x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/