Een 20-jarige Alkmaarder is aangehouden voor de mislukte beroving maandagmiddag in Stadspark De Parel in Heerhugowaard. Dat meldt een politiewoordvoerder aan mediapartner NH Nieuws. Twee mannen bedreigden een Heerhugowaarder volgens de politie met iets "wat lijkt op een steekwapen" om hem te beroven. Maar hij verdedigt zich en krijgt pepperspray in zijn gezicht gespoten. "We zoeken nog naar de tweede dader."

De Heerhugowaarder zit even na 15:00 uur op een bankje in het park aan de Basserhof als er twee mannen op hem afkomen. Ze bedreigen de jonge man met een soort steekwapen en willen hem beroven. Maar de Heerhugowaarder weigert mee te werken en dat komt hem duur te staan: hij krijgt een lading pepperspray in zijn gezicht. "Het slachtoffer wordt hierbij het zicht ontnomen", reageert een politiewoordvoerder.

Vervolgens is de Heerhugowaarder weggelopen en zijn de daders zonder buit gevlucht richting de skatebaan. "Het slachtoffer heeft verder geen letsel opgelopen, maar heeft wel last van zijn ogen en is erg geschrokken."

De Alkmaarder zit op dit moment vast. "Zijn rol wordt onderzocht", zegt de politie daarover. De tweede verdachte is nog spoorloos. Aan mensen die iets hebben gezien, wordt gevraagd zich bij de politie te melden. "Wij zoeken naar getuigen die rond dit tijdstip aan de Basserhof in Heerhugowaard waren."
Pin It
Bekeken: 2933x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/