Afgelopen week controleerde Dekamarkt Middenwaard in samenspraak met de Politie Heerhugowaard extra op winkeldiefstal. En met effect. Op één dag werden liefst tien winkeldieven gepakt, waarvan zeven minderjarig. Twee van de winkeldieven waren samen op pad. Over de hele week werden er dertien gesnapt.

De politie waarschuwt dat veroordeling voor winkeldiefstal (of een ander misdrijf) een strafblad oplevert, dat gevolgen kan hebben voor je carrière. Vooral als je wilt richten op een beroep waarvoor een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist, zoals docent of beveiliger. Sportverenigingen vragen nog wel eens een VOG van trainers.

Naast de strafrechtelijke afhandeling zullen de winkeldieven door Dekamarkt Middenwaard nog eens civielrechtelijk aansprakelijk gesteld worden voor een schadevergoeding van 181 euro.
Pin It
Bekeken: 2444x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/