Op de website van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is de expositie 'Ode aan de Oever' geopend. Het waterschap werkte hiervoor weer samen met het Han Fortmann college in Heerhugowaard. Acht leerlingen maakten in het kader van hun examen Tekenen een kunstwerk voor de expositie.Β  Publiek kan stemmen op de mooiste creatie.

De Viskringloop in de Wieringermeer vormde hier een inspiratiebron. Uit de werken van de acht leerlingen koos een deskundige jury een top drie, waar iedereen nu op kan stemmen. De expositie is, behalve via de website van het HHNK, vanaf 2 maart ook te bewonderen in het centrale kantoor van hoogheemraadschap aan de Stationsweg 136 in Heerhugowaard.

Tot en met donderdag 9 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete kunstwerk op hhnk.nl.

De Viskringloop in Wieringermeer is een watergebied ter grootte van 34 voetbalvelden met natuurlijkvriendelijke oevers, speciaal voor vissen die leven in zoet en zout water.



Er leven er op dit moment al talloze zeldzame vogels en insecten in het watergebied.

Pin It
Bekeken: 907x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/