Voor de allerkleinsten vertoont Het Zoldertheater in Sint Pancras op zondag 5 maart 'Piepklein'. De voorstelling is gebaseerd op het bekroonde prentenboek 'Dat ben jij' geschreven door Kiki van Amy. De kaarten gaan hard, maar mocht de voorstelling uitverkocht raken wordt er een extra show gegeven op dinsdag 7 maart.

In Piepklein gaat hoofdpersonage Kiek op bezoek bij haar opa. Als opa even weggaat voor een klusje staat er iets te gebeuren. Een theatervoorstelling met poppenspel en eigen gemaakte liedjes. Piepklein is voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar.

Het poppentheater begint om 15:00 uur en de mogelijke extra show om 13:00 uur. Kaartjes zijn 7 euro en reserveren is verplicht. Reserveren kan door te bellen naar 072-5641838 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd zoldertheater.nl/programma in de gaten voor meer informatie en andere aanstaande voorstellingen.
Pin It
Bekeken: 2242x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/