In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een automobilist met zijn auto een boom geramd op de Van Veenweg in Heerhugowaard. Bij de klap brak het linker voorwiel af en kwam de auto pas meters verderop en aan de andere kant van de weg tot stilstand.

Als gevolg van het ongeval lagen op de hoofdrijbaan en op het fietspad meerdere onderdelen en brokstukken van de auto. Zowel de bestuurder van de Kia als zijn passagier zijn met onbekend letsel en per ambulance naar het ziekenhuis in Alkmaar gebracht. Ook de brandweer is ter plaatse geweest vanwege een mogelijke beknelling. Daar bleek echter geen sprake van te zijn. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2196x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/