Kringloopwinkel Rataplan organiseert dit jaar voor het eerst een voorjaarseditie van de 'Ronde van Rataplan'. En nee, dat heeft helemaal niets te maken met fietsen. De jaarlijkse Ronde van Rataplan vind normaal gesproken alleen plaats op de eerste zaterdag van oktober en wordt comfortabel afgelegd per... bus. Vanuit alle vestigingen van het kringloopbedrijf vertrekt dan een bus om vervolgens een aantal van de 33 Rataplannen te bezoeken. maar vanwege het succes vind er dit jaar ook een ronde plaats op 8 april. Een voorjaarseditie dus.

Vanaf 1 maart kunnen liefhebbers en koopjesjagers zich opgeven voor een plekje in de bus. Een aanrader volgens de Alkmaarse bedrijfsleider Pieter Jan Elzinga "We krijgen eigenlijk alleen maar positieve reacties. Mensen vinden het gewoon heel erg leuk om te kijken hoe het in andere Rataplan winkels is.” Maar ook wie gewoon een 'dagje uit' wil zal zich vermaken, want aan alles is volgens Elzinga gedacht."In de eerste winkel wordt je al ontvangen met koffie en koek. Bij de volgende winkel ook. En rond half twaalf kom je bij de volgende winkel en daar staat dan een uitgebreide lunch klaar."

Per winkel hebben de Tourgangers ongeveer anderhalf uur de tijd. Maar wat nou als je net de kast van je dromen vindt in één van de winkels? Is ook geen probleem. "Als je een complete inventaris koopt moet je het inderdaad later ophalen of laten bezorgen. En of dat nou in Amsterdam is of in Den Helder dat maakt ons niet zoveel uit. Maar de kleine dingen of kleine meubeltjes kunnen in de bus mee." Inschrijving is mogelijk via de website of bij de kassa van de winkel.
Pin It
Bekeken: 2962x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/