Een automobilist is vrijdag betrapt op het rijden zonder rijbewijs én met een flinke hoeveelheid drugs in zijn lichaam, omdat hij op de N242 met 107 km/u langs een snelheidscontrole reed. Oh ja, en de APK van de auto was verlopen. De man is aangehouden en inmiddels is de uitslag van het bloedonderzoek bekend. "Schokkend", aldus de Alkmaarse agent die hem aanhield.

"Je mag bij combinatiegebruik van middelen minder stoffen in je bloed hebben dan bij enkelvoudig gebruik",  legt de verkeersagent op sociale media uit. "De uitslag was schokkend: tien keer zoveel cocaïne als wettelijk toegestaan en tien keer zoveel cannabis/THC als wettelijk toegestaan. Met andere woorden, die bestuurder heeft wel iets uit te leggen aan verkeersofficier en het CBR komende maanden."

Het dossier van de verdachte gaat komende week naar het Openbaar Ministerie.
Pin It
Bekeken: 3437x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/