Een scooter is in de nacht van maandag op dinsdag volledig uitgebrand aan de Roze Flamingo in Heerhugowaard. De scooter stond direct voor appartementencomplex De Albatros en de vlammen sloegen hoog tegen de gevel. De brandweer werd rond 02:00 uur ingeschakeld en heeft tijdens het bluswerk vier woningen ontruimd. De politie vermoedt brandstichting.

Het duurde niet lang voordat de scooter geblust was, maar voor de zekerheid waren de bewoners van de bovengelegen appartementen al naar buiten gestuurd. De roetaanslag is stille getuige van hoe hoog de vlammen kwamen. Na inspectie van de vier ontruimde appartementen mochten de bewoners weer terug naar binnen.

Aangezien de politie brandstichting vermoedde, is met een politiehond in de omgeving gezocht naar een mogelijke dader, maar er werd geen verdachte aangetroffen. (foto: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 1051x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/